Mobil Skolsköterska till Stockholm

Klara Elevhälsa söker nu en flexibel och erfaren Skolsköterska till Stockholmsområdet

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den kompetens de tillfälligt eller permanent behöver inom elevhälsa.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsköterska på alla typer av skolor, inklusive särskolor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som konsult inom elevhälsa och ett krav att du har för tjänsten relevant vidareutbildning. Du trivs med att jobba lösningsfokuserat och flexibelt i en mobil tjänst och drivs av utmaningen att snabbt sätta dig in i vad som behöver göras på respektive skolsköterskemottagning. Att du har intresse och engagemang för skola och framför allt elevhälsa ser vi som självklart.

Att arbeta som mobil skolsköterska i framför allt Storstockholmsområdet innebär samarbeten med Klaras verksamhetschef, MLA samt konsultchefer men även med rektorer och övrig personal inom elevhälsa på flertalet skolor. Vidare har du en god förmåga att prioritera samt trivs i en roll där du på ett självständigt sätt och med intressant arbetsform kan påverka upplägg och planering.

Löpande sker samråd kring verksamhetsnära frågor, kontinuerliga uppföljningar av skolsköterskearbetet, EHT-möten och rapporter till vårdgivaren. En viktig del är att täcka upp vid vakanser, men också uppstartsarbete på våra skolor där Klara tar över som vårdgivare. Resor i övriga landet kan förekomma därför behöver du ha B-körkort.

Som mobil skolsköterska förväntas du kunna åka ut på korta och längre uppdrag där du behövs som mest. Tjänsten är på 80-100% från och med augusti. Under sommarmånaderna kan övriga arbetsuppgifter vara aktuella.

I den här rollen ser vi en lösningsfokuserad, flexibel och erfaren person som tycker om utmaningar. Du är driven och har förmåga att leverera elevhälsa på ett förebyggande och hälsofrämjande sätt anpassat till varje elev och skola du möter. Då du är vårt ansikte utåt är det viktigt att du känner dig trygg i din roll och är beredd att prioritera och självständigt strukturera ditt arbete utefter basprogram och rådande riktlinjer.

Är du den vi söker?

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan + cv till marie.gulich@klarakompetens.se så snart som möjligt, dock senast 2020-08-31. För frågor kontakta affärsenhetschef Marie Gülich, tel 0737 30 64 55.

Klara rekryterar fördomsfritt med fokus på kompetens, erfarenhet och potential för att ge alla en rättvis chans på arbetsmarknaden. I Klaras nätverk finns läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, SYV och logopeder. Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Kompetensföretagen (Almega) samt har genom detta kollektivavtal.

ElevhälsaRekrytering
velit, neque. amet, at elit. eleifend libero dolor