Erfaren Konsultchef/Account Manager

Klara söker nu en erfaren Konsultchef/Account Manager, inom sjuksköterska bemanning och läkare bemanning. Som Konsultchef arbetar du aktivt med försäljning samt ansvarar för att dina kunder alltid är rätt bemannade och dina konsulter har rätt kompetens för att lyckas. Tjänsten är en rekrytering med start enligt överenskommelse och placering på Kungsholmen i Stockholm eller på kontoret i Trollhättan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som idag arbetar som Konsultchef inom vård och omsorgs-branschen. Det är meriterande om du har utbildning inom vård, personal eller likvärdigt område. Du älskar att jobba med människor och drivs av försäljning och att bygga starka konsult och kundrelationer, har en god förståelse för säljprocesser och kundförvaltning samt erfarenhet av att planera och följa budget och satta mål.

Personliga egenskaper

I den här rollen ser vi en orädd, drivande och energirik person. Du har en god social förmåga och bygger enkelt upp långsiktiga relationer, samt drivs av att nå uppsatta mål. Vidare är du affärsmässig och har en god förmåga att prioritera samt trivs i en roll där du har många bollar i luften.
Är du den vi söker?

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Läs mer och sök tjänsten här

Kontaktperson(er)

Marie Lundström

0723-699031

marie.lundstrom@klarakompetens.se

KlaraRekrytering
leo Aenean amet, leo. sed libero Lorem adipiscing at
Skip to content