Klara Elevhälsa expanderar och söker konsultchef

Klara Elevhälsa expanderar och vi söker nu en Konsultchef till kontoret i Stockholm. Hos oss arbetar du aktivt med försäljning samt ansvarar för att dina kunder alltid är rätt bemannade och dina konsulter har rätt kompetens för att lyckas. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den kompetens de tillfälligt eller permanent behöver.

Arbetsuppgifter 
I rollen som Konsultchef har du kundansvar för både nya och befintliga kunder, och arbetar med försäljning i form av både nykundsbearbetning och med att bredda och utveckla affären på dina befintliga kunder. Du är vidare ansvarig för rekrytering och bemanning av alla professioner inom elevhälsan, där du ser till att dina kunder alltid är rätt bemannade med kompetent personal. Arbetsuppgifter i urval:

  • Kundansvar – kundbesök inom eget ansvarsområde, kunduppföljningar, nykundsbearbetning
  • Delaktig i anbudsförfarandet, hantering och uppföljning av kundavtal
  • Rekrytering och bemanning av vårdpersonal
  • Referenstagning
  • Personalansvar för konsulter
  • Personaladministration
  • Medverka vid möten, mässor och sammankomster

Erfarenhet & kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har tidigare erfarenhet av en liknande roll, t.ex. som Konsultchef eller Säljare och då gärna inom vårdbranschen eller liknande. Det är meriterande om du har utbildning inom vård, personal eller likvärdigt område. Du trivs med att jobba med människor och drivs av försäljning och att bygga starka kundrelationer, har en god förståelse för säljprocesser och kundförvaltning samt erfarenhet av att planera och följa budget och satta mål.
I den här rollen ser vi en orädd, drivande och energirik person. Du har en god social förmåga och bygger enkelt upp långsiktiga relationer, samt drivs av att nå uppsatta mål. Vidare är du affärsmässig och har en god förmåga att prioritera samt trivs i en roll där du har många bollar i luften.

Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan + cv till marie.gulich@klarakompetens.se så snart som möjligt, dock senast 2020-02-28. För frågor kontakta affärsenhetschef Marie Gülich, tel 0737 30 64 55.

Klara rekryterar fördomsfritt med fokus på kompetens, erfarenhet och potential för att ge alla en rättvis chans på arbetsmarknaden. I Klaras nätverk finns läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, SYV och logopeder. Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Kompetensföretagen (Almega) samt har genom detta kollektivavtal.

ElevhälsaKlaraRekrytering
vulputate, porta. venenatis quis, neque. Curabitur Praesent nunc libero. dapibus