Klara Elevhälsa expanderar och söker MLA

Klara Elevhälsa expanderar och vi söker nu en Medicinsk ledningsansvarig sjuksköterska s.k. MLA till kontoret i Stockholm.

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder  den kompetens de tillfälligt eller permanent behöver inom elevhälsa.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat med kvalitets- och utvecklingsarbete: kanske som en MLA eller liknande. Du trivs med att jobba med människor och drivs av att vilja utveckla och har erfarenhet med att kvalitetssäkra genom att planera, leda, kontrollera och följa upp verksamheten. Att du har intresse och engagemang för skola  och framför allt elevhälsa är viktigt för att du ska kunna ha förståelse för vår verksamhet.

Att arbeta som medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska innebär ett nära samarbete med verksamhetschefen samt konsultchefer i ledning och utveckling av elevhälsans medicinska insatser.  Vidare kommer du att arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet genom kvalitet- och ledningssystem. Löpande sker samråd kring verksamhetsnära frågor, kontinuerliga och gemensamma rapporter till vårdgivaren. En viktig roll som MLA är att vara ett stöd och som en rådgivande funktion till skolsköterskorna som arbetar vid våra skolor över hela Sverige.  Kontinuerligt genomför du också möten med skolsköterskor och skolläkare för att utveckla och kompetens förstärka elevhälsoteamen tillsammans med konsultcheferna. I teamen finns skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, skolkurator, specialpedagog samt studie- och yrkesvägledare.

Såsom medicinskt ledningsansvarig förväntas du vara ett stöd får våra skolsköterskor och vägleda dem i olika frågor som rör EMI. Du ansvarar för introduktioner, uppföljningar och kontroller. I din roll är du ofta ute på skolor och stöttar skolsköterskor på plats, och vid behov kan du själv komma att arbeta som skolsköterska. Du förväntas även medverka vid möten, mässor och andra sammankomster.

Vem är du?

I den här rollen ser vi en lösningsfokuserad, trygg och handledande person som vill ha ordning och reda.  Du är en glad och positiv person som har en god social förmåga och bygger enkelt upp relationer med skolsköterskorna samt drivs av att nå uppsatta mål enligt regelverket. Då du är våra skolsköterskors bollplank är det viktigt att du känner dig trygg o din roll, har tålamod och är beredd att stötta och vägleda.  Det är viktigt att du har förmåga att prioritera och självständigt strukturera ditt arbete.

Är du den vi söker?

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan + cv till marie.gulich@klarakompetens.se så snart som möjligt, dock senast 2020-03-10. För frågor kontakta affärsenhetschef Marie Gülich, tel 0737 30 64 55.

Klara rekryterar fördomsfritt med fokus på kompetens, erfarenhet och potential för att ge alla en rättvis chans på arbetsmarknaden. I Klaras nätverk finns läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, SYV och logopeder. Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Kompetensföretagen (Almega) samt har genom detta kollektivavtal.

 

ElevhälsaKlaraRekrytering
justo mattis quis, ut eleifend Donec commodo ut velit, et, dapibus