Exklusiv inbjudan till föreläsning om fetma och övervikt!

Klara (f d Rent-A-Doctor), i samarbete med Navamedic, erbjuder dig en exklusiv föreläsning av Dr. Signy Reinysdottir, en av landets absolut främsta experter inom området fetma och övervikt.

Föreläsare: Dr. Signy Reynisdottir är överläkare på Överviktscentrum på Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har arbetat inom området i tre decennier och var med och startade upp Överviktscentrum på KS. Signy brinner för behandling av patienter med övervikt och fetma och att undervisa i ämnet, är en av hennes styrkor.

Föreläsningen kommer behandla:

  • Är överviktsbehandling ett uppdrag för sjukvården? När i så fall?
  • Vilka behandlings-alternativ finns när kost och motion inte räcker, vad är nytt?
  • Kost & Motion, Kirurgi, Läkemedel – Hur ska jag välja?

Datum:17 maj
Tid: 17.00-19.00
Plats: Lundquist & Lindquist, Klara Strand, Klarebergs-viadukten 90, Stockholm. Mellan Kl. 17.00 – 17.30 bjuder vi på enklare förtäring och kl. 17.30 börjar utbildning/föreläsningen av Dr. Signy Reynisdottir.

Missa inte vårens erbjudande om att få komma och lyssna på Dr. Signy Reinysdottir. Låt dig guidas igenom området övervikt och fetma samt de behandlingsalternativ som finns idag. Skicka din anmälan till: work@klarakompetens.se senast den 14/5. Informera oss om det finns önskemål om specialkost.

Arrangör: Klara (f d Rent-A-Doctor) i samarbete med Navamedic AB – ett nordiskt läkemedels-företag som funnits sedan 2002 och som tillhandahåller läkemedel, medicintekniska produkter samt nutritionsprodukter för marknader i Nordeuropa.

Varmt välkommen, hoppas att vi ses!

Bästa hälsningar
Klara (f d Rent-A-Doctor) / Navamedic AB

1999d887057ec4f88d9d80f97c398406mmmmmmmmmmmmmmmmmmm