Från känslan av maktlöshet till viktiga insatser

Som många inom vården upplevde också Sara Göthlin stora förändringar i jobbet på grund av coronapandemin. Med snabb omställning till digitala utbildningar och stort engagemang kunde konsulterna på Klara gå från känslan av maktlöshet till viktiga insatser för patienternas hälsa – och själ.

Erfaren Konsultchef/Account Manager

Klara söker dig som älskar att jobba med människor, drivs av försäljning och att bygga starka konsult- och kundrelationer. Du har en god förståelse för säljprocesser och kundförvaltning samt erfarenhet av att planera och följa budget och satta mål.

Yogaerbjudande för Klaras medarbetare

Kostnadsfri digital Yoga 2 dagar/vecka under hela våren! Måndagar 19.00-19.30 och onsdagar 10.30-11.00 med start v 7. Yogan passar alla – både nybörjare och vana utövare.

Digital föreläsning/workshop

Nu ger vi på Klara dig en unik möjlighet att lära känna dig själv med hjälp av hälsoinspiratören Anette Stjernström. Tisdagen den 9/2 kl 19-20! Anmäl dig nu till info@klarakompetens.se senast den 7/2.

Konsultchef till Klaras elevhälsa

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Klaras elevhälsa! Rollen som konsultchef är varierande och utmanande med både kund- och personalansvar. Som konsultchef hos oss får du ett fritt och självständigt arbete med förmånliga villkor.

Nytt skolsköterskeuppdrag!

Skolsköterska och intresserad av ett längre uppdrag på skola i Nacka? Omfattning 50%. Uppdraget pågår ett år framåt.

Utveckling mot ökad dialog inom branschen

I en brytningstid för inhyrd vårdpersonal ser Kompetensföretagen förutsättningar för långsiktigt hållbara lösningar. Klaras VD Eva Domanders hoppas på mer vårdsamverkan och ger synpunkter på SKR:s önskan om en nationell upphandling. Läs hela intervjun med Eva!

Varnar för karensregler och ensidigt prisfokus

Trubbiga avtalsvillkor kan göra att externa leverantörer inte blir den stora resurs för att hantera vårdskulden som många regioner hoppas på. Läs Klaras VD Eva Domanders kommentarer i Inköpsrådets artikel.

Leg. Psykolog/Psykoterapeut sökes

Tjänsten innebär psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling på Laurentiuskliniken i Falkenberg. Du arbetar både fysiskt och digitalt så det finns möjlighet att jobba hemifrån via videosamtal.

Dsk/Leg. Ssk till privat Vårdcentral

Klara har den stora äran att vara behjälplig med rekryteringen av tjänsten till denna trevliga vårdcentral och du har nu möjlighet att vara med och utveckla primärvården!

Ny Karriärsida Sjuksköterskor

Med en variation av uppdrag – dygnet runt i hela Sverige – finns goda chanser för dig som sjuksköterska att hitta en passande tjänst och utvecklas i karriären. På vår nya karriärsida har vi samlat allt du vill veta!

Tack för förtroendet Göteborg!

Klara är fortsatt stolt leverantör av skolsköterskor till Göteborgs stad med kranskommuner. Är du skolsköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska – Hör av Dig!

Joursjuksköterskor till Halmstad sökes!

Vi är ett team på frammarsch som inför hösten startar upp en jourpatrull i området runt Halmstad med förhoppning om tillväxt till angränsande kommuner.

Fasta ssk-tjänster kväll/natt i Sthlm

Klara söker sjuksköterskor, aktiv kväll och beredskap natt i Stockholm, fasta tjänster.
Hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete!

Karolinska Institutets e-utbildningar om covid-19

På uppdrag av Socialstyrelsen har Karolinska Institutet tagit fram korta e-utbildningar för personal inom sjukvården som möter personer med misstänkt eller bekräftad covid-19, det s.k. coronaviruset.

Skip to content