Nytt skolsköterskeuppdrag!

Skolsköterska och intresserad av ett längre uppdrag på skola i Nacka? Omfattning 50% med start den 7/1 2021. Uppdraget pågår ett år framåt.

Utveckling mot ökad dialog inom branschen

I en brytningstid för inhyrd vårdpersonal ser Kompetensföretagen förutsättningar för långsiktigt hållbara lösningar. Klaras VD Eva Domanders hoppas på mer vårdsamverkan och ger synpunkter på SKR:s önskan om en nationell upphandling. Läs hela intervjun med Eva!

Varnar för karensregler och ensidigt prisfokus

Trubbiga avtalsvillkor kan göra att externa leverantörer inte blir den stora resurs för att hantera vårdskulden som många regioner hoppas på. Läs Klaras VD Eva Domanders kommentarer i Inköpsrådets artikel.

Leg. Psykolog/Psykoterapeut sökes

Tjänsten innebär psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling på Laurentiuskliniken i Falkenberg. Du arbetar både fysiskt och digitalt så det finns möjlighet att jobba hemifrån via videosamtal.

Dsk/Leg. Ssk till privat Vårdcentral

Klara har den stora äran att vara behjälplig med rekryteringen av tjänsten till denna trevliga vårdcentral och du har nu möjlighet att vara med och utveckla primärvården!

Ny Karriärsida Sjuksköterskor

Med en variation av uppdrag – dygnet runt i hela Sverige – finns goda chanser för dig som sjuksköterska att hitta en passande tjänst och utvecklas i karriären. På vår nya karriärsida har vi samlat allt du vill veta!

Tack för förtroendet Göteborg!

Klara är fortsatt stolt leverantör av skolsköterskor till Göteborgs stad med kranskommuner. Är du skolsköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska – Hör av Dig!

Joursjuksköterskor till Halmstad sökes!

Vi är ett team på frammarsch som inför hösten startar upp en jourpatrull i området runt Halmstad med förhoppning om tillväxt till angränsande kommuner.

Fasta ssk-tjänster kväll/natt i Sthlm

Klara söker sjuksköterskor, aktiv kväll och beredskap natt i Stockholm, fasta tjänster.
Hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete!

Karolinska Institutets e-utbildningar om covid-19

På uppdrag av Socialstyrelsen har Karolinska Institutet tagit fram korta e-utbildningar för personal inom sjukvården som möter personer med misstänkt eller bekräftad covid-19, det s.k. coronaviruset.

Onlinekurser om Corona via Medster.se

Nu i Corona-tider hittar ni två kortutbildningar via Medster.se som är gratis för all hälso- och sjukvårdspersonal. Tag del av dem här.

Vården är hotad – men inte av hyrbemanning

”Faktum är att inhyrd vårdpersonal är mycket kostnadseffektiv, då de träffar upp till dubbelt så många patienter/dag jämfört med regionernas egna läkare,” skriver Kompetensföretagens Eva Domanders och Patrik Eidfelt.

Lyssna på Klaras vd på Medrekmässan!

Mässans paneldebatt har temat ”Digitalisering i sjukvården” och Eva Domanders deltar. Kostnadsfritt inträde på Medrekmässan i Stockholm den 4 mars.

elementum suscipit pulvinar dictum nunc id
Skip to content