Fasta ssk-tjänster kväll/natt i Sthlm

Klara söker sjuksköterskor, aktiv kväll och beredskap natt i Stockholm, fasta tjänster.
Hos oss har du ett självständigt och omväxlande arbete!

Karolinska Institutets e-utbildningar om covid-19

På uppdrag av Socialstyrelsen har Karolinska Institutet tagit fram korta e-utbildningar för personal inom sjukvården som möter personer med misstänkt eller bekräftad covid-19, det s.k. coronaviruset.

Onlinekurser om Corona via Medster.se

Nu i Corona-tider hittar ni två kortutbildningar via Medster.se som är gratis för all hälso- och sjukvårdspersonal. Tag del av dem här.

Vården är hotad – men inte av hyrbemanning

”Faktum är att inhyrd vårdpersonal är mycket kostnadseffektiv, då de träffar upp till dubbelt så många patienter/dag jämfört med regionernas egna läkare,” skriver Kompetensföretagens Eva Domanders och Patrik Eidfelt.

Lyssna på Klaras vd på Medrekmässan!

Mässans paneldebatt har temat ”Digitalisering i sjukvården” och Eva Domanders deltar. Kostnadsfritt inträde på Medrekmässan i Stockholm den 4 mars.

Klaras lönsamhet stärktes

Fredrik Gren, Ambeas vd och koncernchef, kommenterar Klaras utveckling i delårsrapporten jan-juni 2019.

Klara – 25 år inom bemanning!

Den 14 november kommer vi fira att Klara fyller 25 år tillsammans med våra konsulter och kunder på Hilton i Stockholm! Anmäl dig och fira med oss.

Nya fakta från årets konsultundersökning

Nöjda medarbetare, längre uppdrag och en ännu större andel utlandsfödda. Det är några av trenderna i Kompetensföretagens konsultundersökning 2019.

IVO: Klaras Elevhälsa utan anmärkning

IVO har inga synpunkter, klagomål eller anmärkningar på någon av skolorna där Klara är vårdgivare över elevhälsans medicinska insats.

diam id neque. luctus tristique mattis dolor. sem, odio pulvinar