Lyssna på Klaras vd på Medrekmässan!

Mässans paneldebatt har temat ”Digitalisering i sjukvården” och Eva Domanders deltar. Kostnadsfritt inträde på Medrekmässan i Stockholm den 4 mars.

Klaras lönsamhet stärktes

Fredrik Gren, Ambeas vd och koncernchef, kommenterar Klaras utveckling i delårsrapporten jan-juni 2019.

Klara – 25 år inom bemanning!

Den 14 november kommer vi fira att Klara fyller 25 år tillsammans med våra konsulter och kunder på Hilton i Stockholm! Anmäl dig och fira med oss.

Nya fakta från årets konsultundersökning

Nöjda medarbetare, längre uppdrag och en ännu större andel utlandsfödda. Det är några av trenderna i Kompetensföretagens konsultundersökning 2019.

IVO: Klaras Elevhälsa utan anmärkning

IVO har inga synpunkter, klagomål eller anmärkningar på någon av skolorna där Klara är vårdgivare över elevhälsans medicinska insats.

Klara levererar hög kvalitet

Klara rankas som topp tre av bemanningsföretagen i undersökning nyligen gjord av tidningen Framtidens karriär Sjuksköterska. Läs mer

Vem tar hand om doktorn?

”Vem tar hand om doktorn” startades av två läkare som har hälsofokus, och har funnits i 1,5 år. De har nu 6000 medlemmar som stöttar varandra på olika forum.

Klaras VD Eva Domanders skriver i Sydsvenskan

”En inhyrd läkare träffar i snitt två till tre gånger fler patienter än läkare som är anställda av regionen eftersom de alltid är på plats för att ge vård.”

Är du vår blivande konsultchef?

Nu söker vi dig som vill bli en i gänget på vårt trivsamma kontor på Kungsholmen i Stockholm där vi arbetar med bemanning av sjuksköterskor.

libero venenatis, dolor lectus et, mattis Praesent quis elementum id,