Klara T ssk kväll & nattpatrull

 Vi söker nu en sjuksköterska som vill jobba vid behov till vår jourbil i Linköping

Klara Team är en sjuksköterskeorganisation. Vi på Klara Team arbetar med att förse äldreomsorgen med sjuksköterskepatruller under kvällar och nätter inom äldreomsorgen i Stockholmsområdet, Gotland, Gävle, Östergötland, Göteborgsområdet samt Skåne.

När du arbetar i vår sjuksköterskepatrull har du ett självständigt och omväxlande arbete. Du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på ett antal äldreboenden och LSS enheter där du gör både akuta och planerade insatser. Alla jourbilar är områdesvis uppdelade.

Eftersom du jobbar med samma enheter lär du känna personalen och många av de patienter som bor där. Detta medför en trygghet både för dig själv och våra kunder.

Arbetstiden är förlagd alla veckans dagar mellan 16:00 – 24.00, aktiv arbetstid och 00.00 – 08:00, beredskap. Samt helger och röda dagar 7.45-16.15. Nattetid utgår du från hemmet och återgår dit när uppdaget är slutfört.

 

Vår vision är att ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”. De värderingar som genomsyrar all Ambeas verksamhet kan beskrivas i fyra nyckelord. Dessa är respekt, enkelhet, ansvar och kunskap.

Kontaktperson(er)

Malin Widerström
070-6692370
malin.widerstrom@klarakompetens.se


Publiceringsdatum
21 januari 2020Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
neque. dolor porta. Donec dictum eget efficitur. felis ut dolor.
Skip to content