Psykiatri, Örebro BUH söker specialist barn och ungdomspsykiatri. två dagar/v tisdag-torsd mellan aug-dec

Om uppdraget

Vi tänker i första hand att man tjänstgör tisdag och torsdag, kan även vara onsdag och torsdag. Placering är på Barn- och ungdomshabiliteringen i Halltorp, Örebro.

Om företaget

Habilitering och hjälpmedels verksamheterna ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga. Skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor samt delaktighet i samhällslivet med funktionsnedsättning
Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH) har i uppdrag att ge stöd och insatser utifrån behov till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar såsom autismspektrumtillstånd, utvecklingsstörning, rörelsehinder, syn-och hörselskador, samt deras familjer. I Neuropsykiatriska teamet och övriga team i länet samarbetar du med psykologer, kuratorer, logopeder, arbetsterapeuter, specialpedagoger, läkare, teamsekreterare och enhetschef.

Din profil

Vi söker dig som är en god kliniker med ett intresse för barn och ungdomar. Arbetsuppgifterna kommer att vara sedvanligt läkararbete där diagnostik, behandling och samverkan med vårdgrannar ingår. Vidare förväntas du bidra till och delta i enhetens utveckling, vara intresserad av undervisning och gärna forskning. God förmåga till kommunikation och samarbete behövs. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Först i Sverige!
Rent a Doctor and Nurse har sedan starten som entreprenörsdriven verksamhet 1994 varit en av de största och marknadsledande vårdbemanningsföretagen i Sverige. Vår långa branscherfarenhet gör oss till en självklar partner när det gäller läkarbemanning. Vi har en liten och effektiv administration med lokal anknytning till Stockholm och Uppsala. Rent a Doctor and Nurse är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen.

Vi är personliga – gör det lilla extra och bryr oss.
Vi är engagerade – lyhörda, lösningsfokuserade, bygger relationer
Vi är professionella – sakkunniga, ansvarsfulla, respektfulla

Kontaktperson(er)

Anna-Lena Nilsson
08-54 58 50 51
anna.lena.nilsson@klarakompetens.se

Eva Andersson
08-54 58 50 53
eva.andersson@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Örebro

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
10 juli 2018Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
3fc1587298973c3361cd3dc784d3033b[[[[[[[[[[[[[