Skolpsykolog till elevhälsan i Borås

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Vi söker en legitimerad skolpsykolog till elevhälsan i Borås för att utföra ca 60 utredningar, bl.a målgruppstillhörighet. Skolpsykolog ska arbeta på plats på förskolor, grundsärskolor och gymnasieskolor. Du kommer att samarbeta med övrig elevhälsopersonal och rektor. Som psykolog bidrar du med ett tydligt salutogent förhållningssätt, förståelse och kunskap om hur psykologiska faktorer i samverkan med miljön påverkar elevers möjligheter till att vara lärande och må bra i skolan. Ett krav är att ha tidigare arbetat under legitimation i minst 3 år och ha 2 års erfarenhet av att arbeta i en skolverksamhet.

Genom att vara delaktig i att planera skolornas insatser för eleverna på organisations- och gruppnivå, handleda personal, göra observationer och bedömningar samt bidra med kompetensutveckling av personal och elever kan du vara med att nå dessa mål. Som psykolog skall du tillsammans med skolans övriga elevhälsa bidra till att utveckla metoder för att i huvudsak arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Du kommer att bli ansvarig psykolog för skolan. Tjänsten ska tillsättas 2022-01-01 och pågår till 2022-12-31.

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av att arbeta som skolpsykolog är ett krav.

Vi ser gärna att du:
-arbetat under legitimation i minst 3 år
-har 2 års erfarenhet av att arbeta i en skolverksamhet
-har ett intresse för rådgivning och vägledning
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Rekrytering sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag, så berättar vi mer om tjänsten!

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.
Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Valentina Slioa
+46 73 501 30 93
valentina.slioa@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Borås

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
22 november 2021Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag

0 responses to “Skolpsykolog till elevhälsan i Borås

  1. Hej Line!
   Tack för ditt intresse. Du kommer att få en länk till föreläsningen när det närmar sig den 24/11.
   Med vänliga hälsningar,
   Caroline Knutzén

Skip to content