Specialpedagog sökes till grundsärskola i Södertälje

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Vi söker en specialpedagog för kunds räkning. Vår kund är en grundsärskola F-9 i Södertälje med ca 28 elever. Som specialpedagog har du en central roll på skolan där du planerar och organiserar arbetet kring elever i behov särskilt stöd. Det innebär bland annat att arbeta förebyggande, genom att identifiera, analysera och åtgärda det som kan utgöra ett hinder i lärmiljön. Tillsammans med skolledning, elevhälsa och övriga pedagoger medverkar du till att skapa de bästa förutsättningar för elevers lärande och utveckling. Du har erfarenhet från arbete med elever med t.ex läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder Det är en fördel om du är bekant med olika typer av kartläggningsmetoder samt kompensatoriska hjälpmedel. I arbetet kan det också ingå att medverka vid pedagogiska kartläggningar och utformandet av åtgärdsprogram. Du är van vid att handleda såväl enskilda pedagoger som arbetslag samt kunna ge stöd till elever vid behov.

Förmåner

Marknadsmässig lön, kompetensutveckling, handledning i grupphandledning av psykolog, nätverksträffar samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid. Försäkringar och pension enligt kollektivavtal finns.

Din bakgrund

Just nu har vi flera tjänster, och söker dig som är utbildad specialpedagog och är intresserad av att arbeta på kortare eller längre uppdrag för oss.

Vi ser gärna att du:

– Har god förmåga till struktur och planering
– Tycker om och har lätt för samarbete
– Har respekt för olika människors lika värde

Rekrytering sker löpande och därför hoppas vi att du ansöker redan idag!

Om oss

Klara AB har bedrivit elevhälsa sedan 2005 och samarbetar med olika skolor i hela Sverige. Vi stödjer skolor i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa. Vi vet att när eleverna mår bra, når de också goda resultat. På uppdrag av skolan ser vi till att eleverna kan få stöd av såväl skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, kurator, studie- och yrkesvägledare samt specialpedagog och logoped.

Kontaktperson(er)

Valentina Slioa
+46 73 501 30 93
valentina.slioa@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Stockholm

Anställningsform
Vikariat

Publiceringsdatum
10 oktober 2021Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
Skip to content