Skolsköterska 50% Nacka

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Klara Elevhälsa söker nu dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning och vill arbeta som skolsköterska på en grundskola i Nacka, F-9. Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska på grundskola är att genomföra hälsobesök, vaccinationer och kontroller för elever i aktuella årskurser.

Omfattning: 50%
Tillträde: Så snart som möjligt/efter överenskommelse. Uppdraget är ett vikariat och pågår ett år framåt.

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.
Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.

Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde
– har tidigare erfarenhet av att arbeta som skolsköterska

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid

Kontaktperson(er)

Nathalie Ytterberg Pålhammar
-
nathalie.ytterbergpalhammar@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Nacka

Anställningsform
Vikariat

Publiceringsdatum
12 januari 2021Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
Praesent vulputate, accumsan risus risus. id, Praesent pulvinar
Skip to content