Skolsköterska 50% till gymnasieskola Stockholm

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Klara Elevhälsa söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill arbeta som skolsköterska på en gymnasieskola i Stockholm. Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska på gymnasieskola är att genomföra hälsosamtal, uppföljningar, kontroller och delta i skolas hälsofrämjande- och förbeyggande arbete.

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.
Stöttning och väglednings finns från Klaras MLA.
Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.
Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde
– har erfarenhet av at tarbeta som skolsköterska sedan tidigare.

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Kontaktperson(er)

Nathalie Ytterberg Pålhammar
-
nathalie.ytterbergpalhammar@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Stockholm

Anställningsform
Vikariat

Publiceringsdatum
13 september 2020Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
risus ut tempus ante. risus. Praesent ut ut Donec pulvinar massa