Erfaren Skolsköterska till Stockholmsområdet

Arbetsbeskrivning

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den kompetens de tillfälligt eller permanent behöver inom elevhälsa.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsköterska på alla typer av skolor, inklusive särskolor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som konsult inom elevhälsa och ett krav att du har för tjänsten relevant vidareutbildning. Du trivs med att jobba lösningsfokuserat och flexibelt i en mobil tjänst och drivs av utmaningen att snabbt sätta dig in i vad som behöver göras på respektive skolsköterskemottagning. Att du har intresse och engagemang för skola och framför allt elevhälsa ser vi som självklart.

Att arbeta som mobil skolsköterska i framför allt Storstockholmsområdet innebär samarbeten med Klaras verksamhetschef, MLA samt konsultchefer men även med rektorer och övrig personal inom elevhälsa på flertalet skolor. Vidare har du en god förmåga att prioritera samt trivs i en roll där du på ett självständigt sätt och med intressant arbetsform kan påverka upplägg och planering.

Löpande sker samråd kring verksamhetsnära frågor, kontinuerliga uppföljningar av skolsköterskearbetet, EHT-möten och rapporter till vårdgivaren. En viktig del är att täcka upp vid vakanser, men också uppstartsarbete på våra skolor där Klara tar över som vårdgivare. Resor i övriga landet kan förekomma därför behöver du ha B-körkort.

Som mobil skolsköterska förväntas du kunna åka ut på korta och längre uppdrag där du behövs som mest. Tjänsten är på 80-100% från och med augusti.
Under sommarmånaderna kan övriga arbetsuppgifter vara aktuella.

Förmåner

Vi erbjuder Dig tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner som friskvårdsbidrag. Ytterligare information härom får du på intervjun.

Vem är du?

I den här rollen ser vi en lösningsfokuserad, flexibel och erfaren person som tycker om utmaningar. Du är en driven person som har förmåga att leverera elevhälsa på ett förebyggande och hälsofrämjande sätt anpassat till varje elev och skola du möter. Då du är vårt ansikte utåt är det viktigt att du känner dig trygg i din roll och är beredd att prioritera och självständigt strukturera ditt arbete utefter basprogram och rådande riktlinjer.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan + cv till marie.gulich@klarakompetens.se så snart som möjligt, dock senast 2020-08-01. För frågor kontakta affärsenhetschef Marie Gülich, tel 0737 30 64 55.

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Klara rekryterar fördomsfritt med fokus på kompetens, erfarenhet och potential för att ge alla en rättvis chans på arbetsmarknaden. I Klaras nätverk finns läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, SYV och logopeder.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade. Vi är också medlemmar i arbetsgivarorganisationen Kompetensföretagen (Almega) samt har genom detta kollektivavtal.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Marie Gulich
-
marie.gulich@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Array

Tjänstgöringsort

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
3 juni 2020Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
adipiscing non dapibus Aliquam libero. nunc odio elit.