Klara Elevhälsa söker Skolsköterska till Fisksätra

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorerna med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Klara Elevhälsa söker dig som är leg.sjuksköterska och vill arbeta konsultativt hos oss som skolsköterska hos vår kund i Fisksätra. Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Du kommer att vara en viktigt del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.
Tjänstgöringsgrad: 40%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Förmåner

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg. Försäkringar och pension enligt kollektivavtal finns, samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, det är meriterande om du har specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.
Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Om oss

Klara är auktoriserat av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär bland annat att vi följer etiska regler, har tecknat kollektivavtal och ansvarsförsäkring, följer jämställdhetsplan samt att vi granskas varje år.

Kontaktperson(er)

Nadia Svensson
-
nadia.svensson@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Array

Tjänstgöringsort
Stockholm

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
9 september 2019Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
df3c4526f2dec1c8595cffb96a1106b0IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII