Skolsköterska sökes till grundskola på Gotland!

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är även en central del av uppdraget. Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

Skolan ligger i Visby och har 350 elever i åk F-9. Tillhör skolan gör också 50 elever från Fardhem, åk F-6. Tjänsten utgår från Visby varvid den huvudsakliga tiden är belägen där.

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Klara Elevhälsa har en heltidsanställd Rådgivande- och kvalitetsansvarig skolsköterska som finns tillgänglig för dig på telefon.

Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser helst att du har specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning. Erfarenhet av att arbeta som skolsköterska är en merit.

Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Rekrytering sker löpande. Ansök redan idag!

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Eliana Lundin
-
-


Anställningsomfattning
Array

Tjänstgöringsort
Gotland S

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
12 februari 2019Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
92df5d0597a3e7acfac7ddbe80904efc--------------