Skolsköterska sökes till grundskola i Nacka!

Arbetsbeskrivning

Inledning
Klara AB har bedrivit elevhälsa sedan 2005 och samarbetar med olika skolor i hela Sverige. Vi stödjer skolor i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa. Vi vet att när eleverna mår bra, når de också goda resultat. På uppdrag av skolan ser vi till att eleverna kan få stöd av såväl skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, kurator, studie- och yrkesvägledare samt specialpedagog och logoped

Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är även en central del av uppdraget. Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

En åk F-9 skola i Älta söker en skolsköterska på 80 % omgående under hela vårterminen 2019.

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Klara Elevhälsa har en heltidsanställd Rådgivande- och kvalitetsansvarig skolsköterska som finns tillgänglig för dig på telefon.

Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning. Erfarenhet av att arbeta som skolsköterska är ett krav.

Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Rekrytering sker löpande. Ansök redan idag!

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Liselott Lindstedt
-
liselott.lindstedt@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Array

Tjänstgöringsort
Nacka

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
10 februari 2019Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
fd02718ee53dcb64a847cbae975bc3e4JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ