Vi söker dig som är läkare med olika inriktningar. Vi kan erbjuda spännande uppdrag runt om i landet med förmånliga villkor. Kontakta oss på Klara D för att höra mer.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren läkare inom olika specialiteér. En del av våra uppdrag kan du se på hemsidan, men vi har många fler att erbjuda. Skicka in din intresseanmälan och CV så återkommer en av våra konsultchefer av sig så snart som möjligt. Skriv gärna i din intresseanmälan vilken inriktning du har. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Om oss

Klara hjälper välfärden med personalförsörjning.
Klara, tidigare under varumärket Rent a Doctor and Nurse, är sedan etableringen 1994 ett av Sveriges största och marknadsledande vårdbemanningsbolag. Klara är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Kompetensföretagen. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare och har värdeorden Respekt, Ansvar, Enkelhet och Kunskap som vår ledstjärna i arbetet.

Kontaktperson(er)

Eva Andersson
-
-


Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
24 juli 2019Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag

0 responses to “Vi söker dig som är läkare med olika inriktningar. Vi kan erbjuda spännande uppdrag runt om i landet med förmånliga villkor. Kontakta oss på Klara D för att höra mer.

    1. Hej Lena, tack för din förfrågan.
      Jag ska höra med mina kollegor och återkommer.
      Med vänlig hälsning Ana Paula Cardoso

Skip to content