Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/klarakom/public_html/klara/wp-includes/formatting.php on line 442
Skolsköterska till skola i Tyresö! – Klara

Skolsköterska till skola i Tyresö!

Array

Inledning
Klara AB har bedrivit elevhälsa sedan 2005 och samarbetar med olika skolor i hela Sverige. Vi stödjer skolor i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa. Vi vet att när eleverna mår bra, når de också goda resultat. På uppdrag av skolan ser vi till att eleverna kan få stöd av såväl skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, kurator, studie- och yrkesvägledare samt specialpedagog och logoped.

Arbetsbeskrivning

Array

Förmåner

Vi söker dig som är leg.sjuksköterska som vill arbeta som skolsköterska på en grundskola i Tyresö. Tjänstgöringsgrad: 3 dagar/vecka. Tillträde omgående.

Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget.
Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.
Vi ser gärna att du:

– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg. Försäkringar och pension enligt kollektivavtal finns, samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Rekrytering sker löpande och därför hoppas vi att du ansöker redan idag!

Klara Elevhälsa strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Liselott Lindstedt
-
liselott.lindstedt@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Tyresö

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
10 oktober 2018Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
1447d404694982ba66b767439a6a727ffffffffffff