Är du arbetsterapeut och nyfiken på bemanning? Vi har uppdrag!

Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning en arbetsterapeut till kommunal verksamhet.
Start omgående och några månader framåt med ev. förlängning.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

En stor del av dit arbete kommer att handla om att anpassa vardagsmiljön och att prova ut, justera och förskriva olika typer av fysiska och kognitiva hjälpmedel. Ditt ansvar är också att stödja och sporra människor att själva utveckla sina fysiska, kognitiva och sociala förmågor.

Dina arbetsterapeutiska insatser är väl beprövade och ska vara bevisat effektiva. De ska bygga på mångårig forskning kring människans begränsningar och förmåga till aktivitet – och hur det hänger samman med hälsa och välbefinnande. Även din kreativitet och uppfinningsrikedom spelar stor roll i uppdraget att hitta nya lösningar. Alla människor är olika, så även vägarna till en fungerande vardag och ett meningsfullt liv.

Som arbetsterapeut arbetar du med personer individuellt och/eller i grupp. Ofta arbetar du i team med andra yrkesgrupper som till exempel fysioterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare. Allt för att personen ska få de absolut bästa möjlig­heterna att utvecklas.

Din profil

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
– Konkurrenskraftig lön
– Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
– Introduktion inför nya uppdrag
– Friskvårdsbidrag
– Rekryteringsbonus
– Sommarbonus
– Inbjudan till föreläsningar

Om oss

Klara är det nya namnet på Rent A Doctor and Nurse. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som arbetsterapeut. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Välkommen till oss på Klara!

Kontaktperson(er)

Sara Törnqvist
0729-612908
-


Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Svenljunga

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
15 maj 2018Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
cd54b0d3afb62104f7540070c86203d077777