Sjuksköterska till hemsjukvård dagtid

Om företaget

Vi söker nu en sjuksköterska till ett uppdrag inom hemsjukvård i Karlstad. Klara erbjuder dig en trygg anställning där Du står i centrum. Vi är ett auktoriserat bemanningföretag som följer kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till våra sjuksköterskor.

Tjänstgöringsgrad 100%, dagtid måndag-fredag.

För sommaren 2018 har vi utöver överenskommen lön en särskild sommarbonus för våra medarbetare utifrån hur många timmar man arbetat under perioden v 26 tom v 33.

Dina arbetsuppgifter

Som Sjuksköterska är du en viktig person i teamet runt patienten och i den personcentrerade vården.
Ditt ansvar blir att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsåtgärder, specifik omvårdnad och dokumentation.

Din profil

Du som söker är legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet, meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom Kommunal hälso- och sjukvård.

Vi söker dig som brinner för din profession och gärna vill utvecklas. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter i stället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet och är van att hantera datorer. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som sätter patienten i centrum och varje dag är villig att göra ditt bästa.

En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Vi erbjuder:
– Konkurrenskraftig lön
– Nära ledarskap
– Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
– Introduktion inför nya uppdrag
– Friskvårdsbidrag
– Rekryteringsbonus
– Sommarbonus
– Inbjudan till föreläsningar

Klara är en del av Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har över 450 enheter i Sverige och Norge och cirka 14 000 medarbetare. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. www.ambea.se

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!

Kontaktperson(er)

Annika Bångstad
0768-827364
-


Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Karlstad

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
12 mars 2018Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
144f2ec2cd8c29bee462d685d7d7f6e9MMMMMMMMMMMMMM