Vi söker sjuksköterskor till hemsjukvård sommaruppdrag

Om företaget

Vill du ha flexibilitet och välja när, var och hur du vill arbeta!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor för uppdrag i Kommunal Hemsjukvård uppdrag i Skåne. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till våra sjuksköterskor.

Du bestämmer själv hur du vill boka dig på arbetstid eftersom våra uppdragsförfrågningar varierar i tid och omfattning under tiden juni tom aug 2018.
Tjänstgöringsgrad 20-100%.

För sommaren 2018 har vi utöver överenskommen lön en särskild sommarbonus för våra medarbetare utifrån hur många timmar man arbetat under perioden v 26 tom v 33.

Dina arbetsuppgifter

Som Sjuksköterska är du en viktig person i teamet runt patienten och i den personcentrerade vården.
Ditt ansvar blir att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsåtgärder, specifik omvårdnad och dokumentation.

Din profil

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
Vi söker dig som brinner för din profession och gärna vill utvecklas. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och kreativitet i meningen att du ser möjligheter i stället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet och är van att hantera datorer. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som sätter patienten i centrum och varje dag är villig att göra ditt bästa. För att arbeta inom Kommunal hemsjukvård behöver du ha körkort för personbil i ditt arbete.

I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder:
– Konkurrenskraftig lön
– Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
– Introduktion inför nya uppdrag
– Friskvårdsbidrag
– Rekryteringsbonus
– Inbjudan till föreläsningar
– Sommarbonus under sommaren

Om oss

Klara är det nya namnet på Rent A Doctor and Nurse. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Välkommen till oss på Klara!

Kontaktperson(er)

Annika Bångstad
0768-827364
-


Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Helsingborg

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
12 mars 2018Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
c0b3c67da95598a236b1d4be5f03145bj