Copy of Sjuksköterska till Klara Teams jourbil i Västerås – fritt och självständigt arbete hemifrån

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Klara Teams jourpatruller tillsammans med oss! Nu växer vi och blir större i Västerås.

Vad innebär det att vara sjuksköterska hos oss?

Våra bilar är bemannade mellan kl 16.00-08.00 alla årets dagar samt dagtig helger. Olika pass förekommer på rullande schema. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Under hela passet utgår du hemifrån och ansvarar för hälso- och sjukvård på ett antal vård- och omsorgsboenden. Du utför planerade och akuta besök samt att ger rådgivning per telefon till boendenas personal. Du är ett stöd för både patienter, närstående och personal. Hos oss har du en mycket viktig del i vården för de personer som bor på våra vård- och omsorgsboenden.

Vi tillhandahåller verksamhetsbil och allt annat du behöver inför uppdraget.

Är Klara T en bra arbetsplats?

Klara T erbjuder en trygg och trevlig arbetsplats med kollektivavtal. Vi har en bra gemenskap och du får större frihet att planera din arbetstid och dina arbetsuppgifter än på många andra arbetsplatser. Klara T ingår i företagsgruppen Ambea Sweden Group som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Företagspolicyn bygger på fyra nyckelord: kunskap, engagemang, ansvar och respekt.

Du arbetar i det område där du bor, för att ha nära till de boenden du ansvarar för.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, lyhörd och som kan bemöta andra utifrån deras behov. I arbetet ingår att du ska kunna arbeta lösningsorienterat och ta självständiga beslut. Du ska ha goda kunskaper i bemötande av personer med demenssjukdom eller psykiatrisk sjukdom. I arbetet förekommer svåra samtal och du bör kunna handleda, vägleda och instruera personal på telefon.

Du ska kunna förmedla information och stöd på ett professionellt sätt, både till personal, närstående och andra vårdgivare.

Om du har vana att arbeta med beslutsstöd och lätt för att lära dig nya journalsystem är det ett plus. Legitemerad sjuksköterska med sedan minst 3 år.vä

Körkort är ett krav, likaså att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i skrift och tal

Om företaget:

Klara T ingår i företagsgruppen Ambea Sweden Group som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambeas
verksamhet präglas av etisk medvetenhet och en etikpolicy. Företagspolicyn bygger på fyra nyckelord: kunskap, engagemang, ansvar och respekt. Klara team arbetar varje dag med Ambeas vision, ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” genom vår ambition att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi på Klara Team förser vård- och omsorgsboenden, LSS och servicehus med sjuksköterskepatruller under kvällar, nätter och helger i Stockholmsområdet, Gotland, Gävle, Östergötland samt Skåne.

Vi går igenom ansökningar löpande, vid frågor är du välkommen att höra av dig.

Vi erbjuder dig:
Friskvårdsbidrag
Fortlöpande kompetensutbildning
Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

 

 

 

Kontaktperson(er)

Sara Tingvall
-
sara.tingvall@klarakompetens.se


Publiceringsdatum
18 juli 2021Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
Skip to content