Sjuksköterska till HVB-hem i Knivsta

Om tjänsten:
Vi söker en sjuksköterska tre dagar i veckan till ett HVB-hem i Knivsta. Det är ett specialiserat boende för personer med psykisk ohälsa. Du kommer att arbeta som ansvarig sjuksköterska och ansvara för läkemedelshantering och kontakt med läkare. Behandling utgår ifrån metoder som exempelvis MI-KBT-Miljöterapi-ADL-ART-ASI-KASAM. Målgruppen är vuxna från 18 år med: Utagerande beteende – ex aggressionsproblematik, sexualiserat beteende, självskadebeteende, introvert beteende, ångestproblematik, psykossjukdom och eller psykiatrisk diagnos. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp med sjuksköterskor på ytterligare tolv personer. 

Vi erbjuder dig:
Arbetstid dagtid vardagar
Tjänstgöringsgrad 60% eventuellt möjlighet till 100% 
Friskvårdsbidrag
Fortlöpande kompetensutbildning
Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för psykiatri gärna med vidare utbildning inom psykiatri. 

Vi går igenom ansökningar löpande, vid frågor är du välkommen att höra av dig till  verksamhetschef Monica Pettersson tel. 076-326 55 29.

Om oss
Klara kompetens arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för LSS och GDPR. Vi är ett auktoriserat företag som är ISO-certifierat. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Sofia Heljelid
-
sofia.heljelid@klarakompetens.se


Publiceringsdatum
10 juni 2021Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
Skip to content