Verksamhetschef för sjuksköterskor inom LSS

Klara Dagpatrull ingår i företagsgruppen Ambea Sweden Group som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. 

Klara Dagpatrull arbetar varje dag med Ambeas vision, ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” genom vår ambition att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Klara Dagpatrull förser LSS-verksamheter i Stockholmsområdet, Västra Götaland och Östergötland. Vår organisation består idag av två verksamhetschefer, en affärsenhetschef och 25 sjuksköterskor. 

Om tjänsten
Vi söker en verksamhetschef till ett team sjuksköterskor i Stockholm som arbetar dagtid inom LSS.

I arbetet som verksamhetschef kommer du ha ansvar för medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi, och kundkontakter. I ditt arbete ingår att coacha dina medarbetare och vara ett stöd det dagliga arbetet. Som ledare hjälper du medarbetarna att växa och utvecklas i sin yrkesroll.  

Vi erbjuder:
Ett spännande uppdrag där du får vara med att forma och utveckla verksamheten.
Tillsvidareanställning på heltid
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Arbetstid dagtid måndag till fredag

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Vem är du?
Du har en bakgrund som sjuksköterska gärna med erfarenhet ifrån LSS. Som person är du driftig, lösningsfokuserad och kreativ. Du tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling och är van att arbeta mot uppsatta mål. Du har kunskaper om budget och ekonomisk uppföljning samt förmåga att analysera verksamhetens resultat. Vi ser gärna att du är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse för att arbeta delvis som MAS och vid behov som sjuksköterska.

Vi går igenom ansökningar löpande, vid frågor är du välkommen att höra av dig.

Om oss
Klara kompetens arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för LSS och GDPR. Vi är ett auktoriserat företag som är ISO-certifierat. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se
 

Kontaktperson(er)

Sofia Heljelid
-
sofia.heljelid@klarakompetens.se


Publiceringsdatum
10 juni 2021Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag
Skip to content