Bli sjuksköterska hos Klara

Att jobba som sjuksköterska inom Klara innebär många möjligheter, stort ansvar och inte minst en glädje över att hjälpa andra människor. Vi är ett kompetens- och bemanningsföretag med en stor variation av uppdrag över hela Sverige. Välkommen som sjuksköterska till Klara!

Sjuksköterska hos Klara

Som sjuksköterska hos Klara har du ett viktigt jobb med stor frihet och bra förmåner.

Våra olika sjukskötersketjänster

Sjuksköterska kvällar & nätter

Som legitimerad sjuksköterska kan du arbeta i någon av våra ambulerande sjuksköterskepatruller. Du arbetar självständigt kvällar och nätter, och ansvarar för akuta och planerade insatser inom ett lagom stort område, främst på äldreboenden.

Du går på fast schema och ansvarar hela tiden för samma enheter. Du har möjlighet att arbeta hemifrån. Schemat ger dig gott om tid för vila. Du gör sju pass på två veckor, därefter är du ledig en längre period. Du har aktiv jour till midnatt, därefter bara beredskap.

Som en del av Klara Team får du en kombination av frihet i arbetet, omväxling, eget ansvar, och fullt fokus på det du är utbildad för. Samtidigt har du en trygg tillsvidareanställning med konkurrenskraftig lön.

Läs mer

Bemanningssjuksköterska på kortare och längre uppdrag

Friheten är en av fördelarna våra bemanningssjuksköterskor uppskattar mest. En av våra erfarna konsultchefer blir din personliga kontakt och högra hand hos Klara. Du får hjälp med allt från tips om intressanta uppdrag till att boka resor och ordna boende.

Du utvecklar din kompetens, får nya erfarenheter och utvidgar ditt kontaktnät. Oavsett om du går på timme som konsult eller är underkonsult, så får du konkurrenskraftig ersättning.

Som anställd konsult med A-skatt kan du vara trygg med att det finns kollektivavtal och alla nödvändiga försäkringar, plus att det är ordning och reda på semesterersättning och pension. Vi är auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen och granskas varje år.

Som underkonsult med F-skatt fakturerar du en högre timlön via ditt eget företag och sköter själv arbets- eller egenavgifter, pension, med mera.

Läs mer

Skolsköterska inom elevhälsa

Som skolsköterska på en av våra vårdgivarskolor har du tillgång till våra riktlinjer, metodbok, kvalitetsdokument och blanketter för ditt löpande arbete. Du arbetar via ett modernt journalsystem (Prorenata) som är speciellt utvecklat för elevhälsa. Du erbjuds digitala föreläsningar, nätverksträffar samt handledningstillfällen med psykolog.

Klara Skolpool har lång erfarenhet och är specialist på att avlasta och stödja skolorna i elevhälsoarbetet. Vi har ett förebyggande och hälsofrämjande perspektiv i enighet med Skolinspektionens krav. När eleverna mår bra, når de också goda skolresultat. Klaras elevhälsa och Skolpool gick ihop våren 2022 och samarbetar med olika skolor i hela Sverige.

Läs mer

Sjuksköterska dagtid inom LSS

Inom Klara Dagpatrull erbjuds en tillsvidareanställning dagtid med större frihet än på många andra arbetsplatser.

Rollen innebär HSL-relaterade arbetsuppgifter som förekommer i LSS-boenden. Arbetet utförs som konsult anställd av Klara, och innebär att du samverkar med andra vårdgivare på flera nivåer, både kring enskilda kunder och generella frågor.

Du arbetar självständigt på fast schema dagtid måndag till fredag. Din utgångspunkt är från hemmet varifrån du åker med egen tjänstebil. Som en del av Klara Dagpatrull får du en kombination av frihet i arbetet, omväxling, eget ansvar, och fullt fokus på det du är utbildad för.

Läs mer

 

Så säger sjuksköterskorna själva

Får tid att ladda upp

“Jag hinner återhämta mig under min ledighet och kan ägna mig åt familjen och mina fritidsintressen, vilket är väldigt värdefullt...“
Anna Hagblad
Sjuksköterska

Läs mer

Intresseanmälan Sjuksköterska

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig

Överraskad av utvecklingen

“Jag tyckte bättre och bättre om friheten, och nu gör jag ett jobb så bra som möjligt, sedan åker jag hem.“
Susanne Nordberg
Legitimerad sjuksköterska

Läs mer

Skip to content