Så går det till att bli bemannings­sjuksköterska eller socionomkonsult

 

Anmäl ditt intresse

Du anmäler ditt intresse här på hemsidan, vi hör av oss nästkommande arbetsdag.

Intervju

Du berättar om din bakgrund och dina förväntningar. Vi rekryterar fördomsfritt, det vill säga att vi fokuserar på vad du kan och vill och inget annat. Vi tar fram en kompetensprofil.

Kontroll av legitimation och intyg

Klara kontrollerar dokument som legitimationer och utbildningsintyg hos berörda myndigheter och utbildningsenheter, samt gör i särskilda fall en kontroll hos Brottsregistret. Du har gett oss referenser som vi kontaktar.

Välj uppdrag!

Du får förslag på uppdrag där vi matchat din profil och dina specifika önskemål runt tjänsten. När du bestämt dig för lämpligt uppdrag, tar din konsultchef hand om avtal, resor och annat runt omkring. Klara är din arbetsgivare. Du har bara en sak att tänka på: se fram emot ett spännande och givande arbete.

Du är igång

Hela tiden finns din konsultchef till hands för att svara på frågor och stötta dig i konsultarbetet. När uppdraget är klart rapporterar du tid via ”Min sida” här på sajten, och ersättningen sitter på ditt konto mot slutet av månaden.

Vad tyckte du? När du är klar med ditt uppdrag är vi nyfikna på hur du tyckte att det gick, om du trivdes och hur du vill ha det i framtiden.

 

Klara en trygg arbetsgivare inom bemanning

Sist men inte minst vill vi poängtera hur viktigt det är att du hamnat hos en trygg, ansvarstagande arbetsgivare, Klara. Vi är auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen, vilket bland annat innebär att vi följer etiska regler, har tecknat kollektivavtal och ansvarsförsäkring, följer jämställdhetsplan, samt att vi granskas varje år. Dessutom har vi unik erfarenhet som privat bemanningsföretag i vården. Redan 1994 började vi förse svensk sjukvård med konsultläkare, och var först med det i Sverige.

Skip to content