Klara är ett av de ledande bemanningsföretagen inom vården. Vi arbetar med kunder från norr till söder i hela Sverige. Nu söker vi dig som vill bli en i gänget på vårt trivsamma kontor på Kungsholmen i Stockholm där vi arbetar med bemanning av sjuksköterskor.

Du kommer att arbeta i ett team med erfarna kollegor där du börjar som bemanningsassistent och har som mål att utvecklas till konsultchef. Alternativt är du redan en erfaren konsultchef med inriktning inom vården eller annan bemanning. Vi ser helst att du har någon form av vårderfarenhet och att du har relevant utbildning för tjänsten. Har du arbetat med försäljning är det meriterande.

Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är en van datoranvändare och gillar att arbeta administrativ med Officepaketet samt affärssystem. Som person är du självständig och har inga problem att samarbeta med andra. Du är ansvarsfull, positiv och prestigelös. Vidare är du serviceinriktad och har inga problem att uttrycka dig i tal och skrift.

Klara är ett auktoriserat bemanningsföretag. Självklart följer vi kollektivavtalet, vi erbjuder friskvårdsbidrag samt ger dig möjlighet att växa under eget ansvar genom ömsesidigt förtroende. Tjänsten är på heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Marie Lundström tel: 0723-69 90 31 e-post: marie.lundstrom@klarakompetens.se

990f91760fd126eac9ae032bff2c2bcd^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^